OPIS:

Apartman (4 osobe)

Apartman ˝Laila˝ nalazi se na jugoistočnoj strani otoka Visa, u mjestu Milna-Ženka. Apartman je udaljen 70m od mora, potpuno uređen i opremljen. Dovoljno udaljeno od gužve – grada Visa, Milna-Ženka je idealno mijesto za odmor.

Apartman je površine 50m2 (+15m2 terase i ljetne kuhinje). Sastoji se od jedne dvokrevetne sobe, dnevnog boravka sa dva kreveta, kupatila sa tušom i kuhinje. Apartman je opremljen i sa klima uređajem i TV-om. Terasa je natkrivena, a tu je i ljetna kuhinja sa kaminom. Također na raspolaganju vam je i vanjski tuš.

Apartman sadrži:

1 sobu, 1 kupaonicu, dnevnu sobu, kuhinju, terasu i ljetnu kuhinju, perilicu rublja, perilicu suđa, TV, besplatan Wi-Fi, klima uređaj, osiguran parking, dječji krevetić (na upit)

Objekt

Opis mikrolokacije

Apartman se nalazi u prizemlju obiteljske kuće. Ima veliku terasu sa koje se pruža predivan pogled. Apartman je udaljen 70m od pristupačne stjenovite obale a za one koji vole pijesak neposredno u blizini apartmana nalaze se dvije plaže, Milna na udaljenosti od 400m i Zaglav (najveća pješćana plaža na otoku) na udaljenosti od 800m.

UDALJENOSTI…

More – 70m

Pješčana plaža – 400m i 800m

Sportski tereni – 9000m

Ronilački centar – 9000m

Marina – 9000m

Banka – 9000m

Pošta – 9000m

Caffe bar – 9000m

Restoran – 2000m

Muzej – 9000m

Disco Club – 9000m

Super Market – 2000m

Ljekarna – 9000m

Liječnik – 9000m

Opis makrolokacije

Milna-Ženka se nalazi na jugoistočnoj strani otoka, udaljena 9 km od luke Vis. Novom cestom izgrađenom kroz unutrašnjost otoka potrebno je 10-15 minuta osobnim automobilom. Preporučljivo je imati prijevozno sredstvo radi lakšeg kretanja po otoku i slabe razvijenosti javne prometne mreže. Za one koji dolaze bez osobnog prijevoza, na otoku postoji mogućnost najma automobila, scootera ili angažiranje taxi-ja.

Jugoistočna strana otoka je i jedina koja raspolaže malim otočnim arhipelagom iznimne ljepote. Tako u toku svog posjeta svakako morate posjetiti otok Budihovac sa dvije prekrasne plaže, otok Ravnik sa Zelenom špiljom, te otok Paržanj poznat po kaparima i luku.

Nadalje, uvale, kako na sjevernoj, tako i na istočnoj strani otoka, su vrijedne posjete. Mogu se izdvojiti Stončica, Tiha, Oključna, Srebrena, Stiniva i Travna. Također ne smijete zaobići ni popularnu Modru špilju na otoku Biševu koju možete posjetiti na dnevnim eskurzijama.

Posjetite i unutrašnjost otoka bogatu vinogradima, obiteljskim domačinstvima i tradicionalnim naseljima. Otok je poznat po vinu izuzetne kvalitete, te se njegovom proizvodnjom bave mnogi sto ćete vidjeti i po brojnim “vinskim putovima” u unutrašnjosti.

Gradovi Vis i Komiža nude kulturna događanja, restorane i zabavu, a ujedno su bogati građevinama izgrađenim u tradicionalnom arhitektonskom stilu. O nastanjenosti otoka još u vrijeme Grka i Rimljana svjedoče arheološki ostaci grada Isse koji se nalaze u današnjem gradu Visu.

Za ljubitelje sportskih aktivnosti, na otoku postoje organizirani ronilački klubovi, teniski tereni, paraglaiding…

Apartman Laila

Google maps koordinate:
43°02’29.3″N 16°14’10.6″E

vl. Laila Schmidt
Ženka 119, 21480 Vis (otok Vis)
m: +385 98 163 8163
e: zlatko.schmidt50@gmail.com

Apartment LAILA